July 06, 2017

FREE TRIP : KOREA




Sejak company umumkan next free trip adalah Korea..tak tau napa rasa macam dah sampai pulak. Hihi.. memang la dulu eida pernah qualify trip ke korea juga..cumanya..kali ni akan pergi time winter. tu yang rasa membuak-buak nak pergi lagi.

InsyaAllah trip kali ni eida rasa company akan bawa lebih ramai lagi dari sebelum nie. Memang beruntung kan kami yang buat bisnes dengan Sahajidah Hai O Marketing nie?.. Dah la buat bisnes pun part time je..Bonus dapat..Untung runcit asing pastu ada pulak insentif istimewa macam nie.. memang rasa macam bertuah sungguh lah.

Eh..cakap pasal bertuah nie.. sebenarnya usahawan yang baru bermula pun bertuah juga tau.. sebabnya untuk trip macam nie..semua pun ada peluang untuk dapat tak kiralah yang baru buat atau yang dah lama..

So korang yang baca, or kebetullan terbaca blog eida nie pun..kalau nak pergi juga ke korea percuma bolehlah contact eida. Nanti eida share caranya macam mana. Setiap hari ada je rakan kongsi baru yang mendaftar tau.

Yang nak tunggu dan lihat pun boleh. tak ada salahnya.. cuma nanti dapatlah tengok gambar kami main salji kat korea :)

Jap lagi eida kongsi kan gambar time eida ke korea hari tu.. saja nak imbau kenangan.. :) 




Bagi yang nak join eida pergi percuma nah contact number eida 0164061454. 

Jangan lupa call tau korang!


TESTIMONI : PREMIUM BEAUTIFUL

Assalamualaikum..

Dah lama rasanya biarkan kedai eida ni berhabuk kan. sorry uols..betul-betul tak sempat pun nak menulis.. Lately ni eida busy sangat sebab baru je berpindah ke rumah baru. Alhamdulillah semua urusan pindah dah selesai..nanti InsyaAllah eida share pasal rumah pulak k.

Dah lama tak kongsi pasal korset premium beautiful kan?.. Sejak ada promosi nie..memang ramai kekakak kita yang serbu beli tau.. ada yang sekali beli terus 2 set. Permintaan korset premium beautiful ni sentisa melambung lambung lah.

Alah membeli menang memakai katanya.. Dah la ada superbrand pastu lifetime warranty pulak..siapa yang tak jatuh cinta kan? sebab tu best sangat berniaga korset ni...

So hari ni dah alang-alang eida nak kongsi beberapa testimoni baru dari team kami. uols jangan tak percaya tau..ada kekakak dah macam anak dara tau.. semuanya hasil bila pakai korset premium beautiful secara konsistan.. :)

Meh kita tengok mak and bini sapa nie cun sangat!.. :








Semua nie real transformation dari client tau. So jangan tunggu lagi.. nak cuba or nak risik-risik boleh jer cari eida. 

Yang pasti kena beli dari #premiumbeautifulexpert tau.


Whatsapp/pm/mesej/call 

Eidaidris
0164061454


December 09, 2016

BUSINESS : BONUS DAY

Assalamualaikum,

Setelah berlalu babak sedih beberapa hari lepas.. hari nie muncul matahari pulak... :P 


Eida rasa kalau baca tajuk pun dah tau napa yang eida happy sangat hari nie kan? hehe..okay hari ni is our BONUS day.. our bisnes pay day..

Syukur sangat2 sebab masih dimurahkan rezeki dalam bisnes online nie.. syukur sebab walau ada masanya turun naik tapi eida masih di sini.. setia..malah makin hari makin meningkat bonus setiap bulan.

Sebagai tanda bersyukur..eida nak sangat kongsi peluang bisnes nie dengan 5 orang yang betul-betul mahukan pendapatan tambahan atau yang betul-betul mahu cari duit poket. Bagi peluang pada diri untuk cuba bisnes ini. InsyaAllah eida akan bantu anda.

Jom whatsapp eida atau boleh tanya eida anything pasal bisnes okay. 0164061454.

Eida sayang korang sebab tu nak juga share ngan korang peluang cari duit tepi nie..! Moga-moga bulan depan kita sama-sama merasa BONUS besar!


December 06, 2016

HIDUP DAN BAHAGIA

Salam korang..

Eida dah lama tak tulis blog..

kebelakangan nie..ntah kenapa rasa cepat sangat tertekan walaupun hanya sebab yang remeh temeh. Adakah itu petanda usia makin banyak?.. masih lagi tertanya-tanya nie.. :)

Sebenarnya ada masalah melanda..tapi macam biasa.. kita perlu harungi biarpun kita suka atau pun tak.

Baru-baru nie ada terbaca dari seseorang mengenai persoalan tentang hidup dan bahagia.. ida suka jawapan yang beliau jawab..so here ida catitkan untuk diri sendiri juga..

"Ada ramai manusia yang selalu merungut dengan nasib diri..malah selalu melihat kebahagiaan orang lain sepertinya mereka tiada masalah.. kelihatannya sangat gembira dan bahagia."

Jawapannya ini membuatkan eida sendiri tersedar..

Sesungguhnya "Bahagia itu bukan dengan SIAPA kita akan bahagia. Bukan dengan HARTA dan KECANTIKKAN yang akan buat kita bahagia.. Malah BAHAGIA ITU DATANG DARI DIRI KITA SENDIRI DAN SUBJEKTIF.

Bila kita bersyukur dengan apa yang kita ada..itulah bahagia yang sebenar-benarnya. Andai kita susah dan tiada orang yang sayang sekalipun..kita harus ingat..kita masih punya Allah yang sentiasa sayangkan kita.. dan tidak akan tinggalkan kita.

Kalau Diri sendiri tidak bahagia bagaimana kita mahu bahagiakan orang di sekeliling kita.

Bahagia itu kita boleh CIPTA jika kita mahu..malah bahagia itu akan datang dengan sendiri.

Pokok pangkalnya.. cari dalam DIRI SENDIRI.

Besar pengertiannya.. Eida suka..dan sebab tu eida ambil untuk motivasi diri sendiri.
Moga lepas nie kita semua akan lebih bersemangat dalam mengharungi ujian dalam hidup. JOm buka lembaran baru dengan selalu mengingati Allah...kerana disitu ada kata kuncinya. :)

September 28, 2016

TESTIMONI : SERBUK PENCUCI BAJU EZICLEAN



Kebelakangan ni macam viral pula serbuk sabun pencuci baju keluaran Haio iaitu Eziclean. Tetiba wall fb dan whatsapp ida dihujani dengan pertanyaan tentang keberkesanan produk nie.

Secara jujurnya eida belum pernah guna lagi pada waktu itu. Bila terlalu ramai yang asyik bertanya terus eida nekad untuk guna sendiri dahulu. Syukur Alhamdulillah, sungguh tak sangka produk pencuci baju Eziclean ini memang super duper power!.. hanya perlu rendam semalaman dan baju putih bertambah putih. 

Malah kasut sekolah anak lebih senang diberus!..tidak perlu menyental dengan kuat tapi kotoran keluar atau luruh dengan sendiri!..ajaibkah ini?..Memang sangat menabjubkan..malah berbaloi sebab murah :)

Bila diri sendiri dah guna barulah yakin nak menjual,  dan hasilnya sangat memberasangkan bila pelanggan juga rasa serbuk pencuci eziclean ini berkesan!

Jom eida kongsikan beberapa testimoni dari pelanggan yang berpuas hati dengan Eziclean :







Apa yang best pasal serbuk pencuci pakaian eziclean ni adalah ianya dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan mesra alam. Paling penting ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti endapan semula dan serbuk pencuci ini juga mengandungi natrium tripolifostat, 3 jenis enzim, pencerah optik, kurang buih dan pekat.

So far Eida sendiri sangat berpuas hati dan sudah tentu eida sendiri syorkan  kepada semua ibu-ibu diluar sana untuk mencuba!. 

Dengan harga RM20 jika anda ahli dan RM23 jika bukan ahli. 

Jika anda daftar ahli dengan eida, InsyaAllah eida akan tunjukkan cara untuk anda dapat untung runcit bersama bonus setiap bulan.

Eida sendiri sudah hampir 4 tahun bersama bisnes ini malah setiap bulan punyai pendapatan tambahan sehingga empat angka sebulan! jika eida boleh anda juga mesti boleh!

BERBELANJALAH SECARA BIJAK. JADIKAN BARANG KEGUNAAN HARIAN KITA KEPADA SUMBER PENDAPATAN KITA :)

Berminat dengan peluang ini?. Hubungi Eida 0164061454.