October 29, 2012

Akhirnya..

Salamm..

Ada di kalangan kawan-kawan yang selalu tanya..adakah aku diet kerana pada pandangan mereka mungkin aku masih kelihatan kurus..kecik.walaupun sudah melahirkan dua org cahaya mata..Namun pada hakikatnya tiada siapa yang tahu rahsia disebalik, bagaimana aku menjaga badan..

Aku sebenarnya bukan seorang yang suka mengawal permakanan..kawan kawan rapat pasti tahu betapa berseleranya aku bila tiba waktu makan..tambahan pula aku adalah jenis manusia yang hanya makan nasi..tidak kira pagi..tengah hari..petang atau malam..aku akan makan nasi lebih daripada makanan sampingan yg lain..aku sangat suka makan sehinggakan encik suami sendiri pelik kerana kerja aku asyik mengunyah..hahahahaa..

Tapi alhamdulillah..aku sangat bersyukur kerana aku sendiri tidak pasti samada aku mmg jenis yang kecik atau sbb penjagaan aku sendiri..apa yang pasti aku dari zaman anak dara lagi mmg mengamalkan pemakaian korset untuk menjaga badan dan shape supaya tidak menjadi kembang atau sebagainya..cumanya korset yang ku pakai ketika itu tidaklah secanggih yang ada pada masa kini..siap ada waranty bagai..

Dulu..jenuh selepas beberapa bulan pasti aku tercari2 korset untuk diganti kerana korset yang kupakai dulu tanpa waranty dan cepat pula merenggang..tapi kini..rugilah kalau siapa yang namanya perempuan..tapi tidak tahu akan kebaikan produk pakaian dalam PREMIUM BEAUTIFUL ini..

sampai ke hari ini..dan insyaAllah sampai bila2 pasti aku akan teruskan pemakaian korset ini dan akan ku turunkan kepada anak2 perempuanku juga nanti..insyaAllah..

Gambar nan ado yer kengkawan..nt bila da teror sket kita msk gambar..hihik..

No comments:

Post a Comment