January 13, 2013

GLOW AT GLAM

Salam..
 
Alhamdulillah..ida baru jer sampai dari kuala lumpur kejap tadi..tapi disebabkan aura GLOW from CDM hebat HanisHaizi n ShaKhalid membuatkan ida x dapat nak melelapkan mata...
 
First of all rasa diri ini sangat bertuah kerana dipertemukan dengan bisnes ini dan GLAM..langsung x sangka perjalanan bisnes semakin senang dengan adanya ilmu yang betul..tambahan pula ilmu yang diberikan adalah sangat terperinci dan kalau tidak di praktikkan amatlah rugi..tambah-tambah dengan misi mengejar Shanghai yang telahpun bermula hampir 13 hari yang lalu..
Mujurlah ida berada di dalam kumpulan yang betul yang tidak pernah jemu-jemu memberikan ilmu..semuanya kini terpulang pada diri sendiri sahaja...pastinya ida x kan menghampakan diri ida sendiri..misi ini mesti diteruskan hingga keakhirnya!!
 
Dan...
 
Semalam adalah kali pertama ida menjejakkan kaki ke GLAM atau GREEN LEADERS ACADEMY MALAYSIA..perasaan menuntut ilmu di GLAM amatlah berbeza jika dibandingkan dengan yang sebelum-sebelum ini..rasa sungguh teruja dan ilmu yang diberikan juga dikupas dengan lebih terperinci..tapi sayang..ida dapat belajar sekejap jer pada malam itu kerana terpaksa angkat kaki disebabkan keadaan kesihatan anak yang tidak mengizinkan..apa nak buat my REANA diserang demam panas that night..so mama terpaksa bekorban walaupun yang sebenarnya semangat amatlah berkobar2..
 
Walaubagaimanapun..
 
Alhamdulillah... dapat jugak ida teruskan GLOW pada pagi berikutnya yang juga bertempat di GLAM..
 
GLOW pada kali ini amat berbeza kerana barisan speaker yang hadir adalah hebat-hebat belaka..siapa lagi kalau bukan CDM selebriti Hanis Haizi!!!!.. whott..whott..!!! juga ada CDM Sha Khalid dan juga bakal CDM Shaliza Aziz..
 
Terasa diri ini sangat bertuah kerana berada di dalam kumpulan yang betul kerana kami telahpun diberikan platform untuk melakukan bisnes mengikut apa yang diajar atau dalam erti kata lain kami hanya perlu follow leader sahaja!! yang selebihnya tambahkan ilmu yang sentiasa dikongsi oleh CDM-CDM hebat yang berada di dalam GLAM..
 
Perkongsian kali ini amat menusuk kedalam kalbu..semangat menyala-nyala..didepan mata Shanghai mengamit2..ilmu yang dikaut akan kupastikan menjadi!!
 
Jom semua kita layan piccas yang x seberapa nie..
 
this one with my beloved mentor and founder of GLAM..CDM Hanis Haizi
 
 
masa nie CDM Hanis sedang menurunkan ilmu..:)
 
and this with CDM comel ShaKHalid..
 
barisan speakers..
 
and
 
me with my direct leader eira a.k.a my adik ipar
 
 
 
and last with all beautilicious utara yang dapat hadir..
 
 
So kepada sesiapa yang masih tercari-cari jalan untuk menambah side income..percayalah..this is the best solution!!
Do contact me asap so that kita boleh fly to shanghai sama-sama..
  
eida 0164936317
n
do whatsaap me oso
0164061454
viber pon boley!!


No comments:

Post a Comment