May 01, 2013

SABUN MARINE ESSENCE

Hari ni share ngan korang pasal fenomena baru yang melanda pasal sabun..

 

Yes!! sabun..
Sabun MARINE ESSENCE... ida dapat banyak repeat order untuk sabun nie..secara jujur..ida sendiri pada mulanya x penah guna n x penah tahu akan kebaikkan sabun nie melainkan baca jer testimoni dari pembeli..

sampai satu masa bila sabun ni mendapat permintaan hingga melebihi pengeluaran..ida mula terfikir untuk mencuba..itu sbb ida dah restok sabun ni berkotak-kotak kat umah..

Masa first ida try..memang best! pertama sekali sebab baunya yg wangi sangat! then kulit memang terasa sangat lainnya pas guna sabun nie..n da best is..jerawat halus2 kat belakang badan pon dah kurang...

gambar dr mr google :P
Now ida rekomen pada kakak untuk cuba kat anak saudara ida yang ada problem kulit..
lebih kurang macam ekzima kat bawah nie..




 nanti ida share testimoninya k..now dah ada gud fedback dari akak..nanti ida letak gambar sebelum n selepas.. 

Bagi yang nak tahu, sabun Marine Essence nie di perbuat daripada Glycerin, Tea Tree Oil, Aloe Vera , Pu-erh Tea, Liqourice Extract , Bamboo Salt and Vitamin E

and..  

Sabun nie sebenarnya sesuai untuk semua orang..sesiapa jugak yang ada masalah kulit boleh cuba..ekspecially prob ekzima..parut..panau..jeragat..or pimples and banyak lagi..seperti kat bawah nie..

boleh jugak untuk menghilangkan segala jenis kehitaman di celah-celah lipatan yang tersembunyi! :P


why not try than never kan..sekurang-kurangnya kita berusaha!

Daripada kita guna sabun yang x memberi apa-apa manfaat..apa salahnya kita cuba something yang memberi kebaikkan kepada kulit kita!! bukankah berbaloi namanya!!

anybody yang berminat boleh pm eida kay! untuk jadi pengedar pon di alu-alukan!
Eida
0164936317

No comments:

Post a Comment