October 19, 2013

BUSINESS MINERAL COFFEE

Assalamualaikum..

First of all..eida nak say thanks sangat-sangat kepada semua yang sudi pm tanya x kira lah di handfhone ke.. facebook or inbox...
Semuanya berminat nak tahu macam mana nak mulakan biz dengan MINERAL COFFEE nie..

Bagi yang belum tahu..jom eida share gambar mineral coffee..
haa..
ni dia coffee yang da ramai pilih!!


Bagi yang belum tahu kebaikkan Mineral coffee kat sini ida listkan khasiat-khasiat nya..
1~Mengawal PH badan, boleh menuetralkan toksin berasid dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah,kolestrol dan lain-lain.

2~Mencegah dan merawat penyakit kronik seperti penyakit jantung, darah tinggi, buah pinggan, kencing manis, kanser dan lain-lain masalah kesihatan.

3~Membaiki sistem penghadaman seperti : gastrik, ulser perut, masalah usus,buasir sembelit, BAGI YANG BERDIET SANGAT DIGALAKKAN

4~Mempunyai kesan detoksifikasi, PEMBUNUH KUMAN, ANTI KERADANGAN, dan MENEUTRALKAN LOGAM BERAT; Dengan itu ia amat berkesan untuk keradangan paru-paru, hati, buah pinggang, sendi-sendi, mulut dan perut serta lain-lain.

5~Melegakan masalah alahan,pigmentasi dan lain-lain masalah kulit. Ia juga boleh
MENDHINDARKAN MASALAH BADAN BERBAU, dan Kulat di kaki
  Bagaimana Mineral Coffee boleh memberikan khasiat seperti ini?
sebabnya..
 
 Biji kopi yang digunakan untuk pembuatan mineral coffee ini ialah biji kopi robusta. Berbau wangi dan by nature air rebusannya terasa pahit. Biji kopi robusta ini diambil daripada pengeluar robusta terbaik dunia, iaitu Vietnam.
Kandungan Garam Buluh di dalamnya..
 
 Garam buluh yang digunakan merupakan garam yang berkualiti tinggi yang diimport oleh syarikat KAEAM Trading di Korea- satu-satunya syarikat yang diiktiraf kerajaan Korea untuk mengeluarkan garam buluh bermutu tinggi.

Elemen Magnesium di dalam garam sangat penting untuk penyerapan kalsium dan menjaga kesihatan jantung. Apabila kalsium diserap dengan baik dan tekanan darah dapat distabilkan, badan kita dapat berada di dalam keadaan tenang.

Paling menarik bagi mineral coffee ini ialah unsur CHLOROGENIC ACID yang tinggi di dalamnya. Ia adalah sejenis protein yang dapat menghalang penyerapan gula dalam darah. Chlorogenic acid ini yang MEMBANTU MENGAWAL BERAT BADAN. Inilah keunikan mineral coffee dibandingkan dengan kopi sachet atau 3 in 1 yang di dalam pasaran di mana Mineral Coffee bersifat ANTI-OBESITI.


Kelebihan Mineral Coffee yang lain:

Kaya dengan anti-pengoksidaan

Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih
seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium

Hilangkan keletihan fizikal dan mental

Melegakan tekanan


Mineral coffee ini juga sangat sesuai untuk:

Pesakit darah tinggi- membantu mengawal tekanan darah supaya lebih stabil. Ini dikongsikan oleh seorang pesakit darah tinggi yang menyemak tekanan darah beliau sebelum dan seminggu selepas minum mineral coffee. Mineral coffee bertindak sebagai agen penenang bagi kita.

Pesakit imsomnia- kebiasaannya pesakit imsomnia ini antara lain masalahnya ialah kerana kalsium tidak diserap dengan baik oleh badannya, maka badan mereka masih cergas dan tidak tenang untuk proses tidur. Kandungan Magnesium di dalam Mineral Coffee tadi membantu penyerapan kalsium berjalan dengan lebih baik, seterusnya badan akan beransur tenang dan dapat tidur dengan baik.

Pesakit migrain- pada sesiapa yang biasa menghadapi migrain ketika berpuasa, boleh minum mineral coffee ketika sahur. Elemen Garam Buluh tadi akan membantu melancarkan perjalanan darah dan mengelakkan migrain dan sakit kepala lain.

Pesakit kencing manis- Garam Buluh  tadi membantu dalam menyeimbangkan gula dalam darah dengan adanya chlorogenic acid tadi.  Pesakit juga harus mengambilkira segi nasihat doktor.

Pesakit yang mempunyai HB rendah- Contohnya ibu mengandung yang mempunyai HB yang rendah boleh cuba minum mineral coffee. Magnesium di dalam mineral coffee juga boleh meningkatkan jumlah darah ke paras yang sihat.

HARGA:
RM 26.50 ( Semenanjung Malaysia)
RM 27.50 ( Sabah & Sarawak )

Untuk memulakan biz..anda hanya perlu menghubungi eida..dan eida akan terangkan pakej permulaan dengan modal yang paling minima..
Apa yang pasti..dengan Minum Mineral Coffee anda juga dapat menjana pendapatan diluar jangkaan anda...
Berminat tahu lebih lanjut??..
whatsapp atau pm eida
0164061454
 n
Welcome to my team!!

No comments:

Post a Comment