November 13, 2013

10 SEBAB KENAPA ANDA PERLU BIO VELOCITY SLEEP MATE..

 Assalamualaikum..

Just nak share ngan semua 10 sebab kenapa setiap orang pada hari ini perlukan BVSM..

 

10 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIKI BIO VELOCITY SLEEP MATE

 Hanya tengok sahaja pada BVSM selama 10 saat sudah dapat rasa tenaganya


Selamat! Tidak perlukan elektrik semasa digunakan atau untuk charge. Jika perlu recharge, hanya perlu jemur di bawah cahaya matahari pagi pukul 7-10 pagi.


  Cara menggunakan? TIDUR SAHAJA! InsyaAllah, sakit-sakit akan beransur pulih.


Senang dan mudah dibawa ke mana-mana sebab ianya ringan. Malah untuk “long drive” boleh letak sebagai alas belakang driver untuk lebih tenaga dan mengelakkan sakit belakang.


  Mengurangkan kesan radiasi dlm badan. Semua org menggunakan handphone. Did you know, handphone adalah antara gadget yang menyumbang radiasi tinggi. Oleh itu BVSM bantu membebaskan radiasi dalam badan.


  Untuk kurangkan radiasi kepada anak-anak. Kini, anak-anak bermain menggunakan pelbagai  gajet dan alat komunikasi seperti komputer, ipad, tab yang juga menyumbang radiasi. Sedarkah anda bahawa anak-anak sekarang didedahkan kepada radiasi lebih awal?..


  Hilangkan stress, menstabilkan emosi.


  Mengatasi maslah susah hendak tidur ataupun mengalami masalah insomnia


Kebanyakkan orang cepat letih, cepat penat dan kurang mendapat rehat yang berkualiti. Semua itu antara penyebab kehidupan yang kurang kualiti.


  Zaman sekarang ramai yg mudah mendapat penyakit seperti gout, senggugut, sukar mengandung, sakit sendi, saraf, darah tinggi, kencing manis, jantung, asma dan pelbagai lagi. BVSM didapati dapat membantu pesakit-pesakit di atas.

  

Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate

 
 

 

CARA PENJAGAAN :
BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.


CARA PENGGUNAAN :
Bukakan dan letakkan BV Sleep Mate di atas tilam. Letakkan empat tali elastik ini di setiap sudut tilam.
 DEMO FOR FREE :
Boleh contact eida untuk free demo
0164061454

XoXo

No comments:

Post a Comment