June 18, 2014

JTX AIRTRACKER ON MINGGUAN MALAYSIAAssalamualaikum ..

Hai ols...last entry eida ada share about JTX Airtracker n beberapa testimoni kat sini..so..kalau ada yang still x clear about JTX ni boleh klik link tu k..


Hari ni nak berkongsi pasal keratan akhbar Mingguan Malaysia ( Ahad, 18 Mei 2014 ) yang lalu..Mungkin ada yang x sempat baca pada keluaran hari tu..so meh ida kongsi k..

Mengikut artikel ini selain dapat mejimatkan minyak sehingga 30 peratus...JTX Airtracker ni mampu juga menjaga alam sekitar kerana pengurangan pelepasan karbon monoksida sehingga 87 peratus selepas 150 minit penggunaan...wow..memang menarik kan..


Bayangkan, dengan satu set JTX Airtracker yang berharga RM296 kita dapat jimat seingga RM4,380 dalam masa 2 tahun.


Eida yakin, ramai di antara kita yang cuba pelbagai cara untuk mengurangkan kos petrol.. hinggakan ada yang sanggup matikan enjin kenderaan sewaktu lampu merah..tapi itu bukan satu solution yang bijak...jika ada cara mudah untuk bantu kita mengapa perlu kita bersusah payah..Apa yang pasti.. Kita memang tak boleh kawal kenaikan harga minyak saban tahun TETAPI kita ada jalan untuk jimatkan penggunaan minyak/petrol .. Dan sekarang kita dah ada solution iaitu dengan menggunakan JTX Airtracker .. Dah ramai yang cuba and dah ramai yang berpuas hati dengannya ..

Ramai yang dah pun mula berjimat and ambil peluang, kenapa kita nak tunggu lagi ? 

Jadi agen di tempat anda sekarang..musim perayaan bakal tiba..ramai yang akan pulang ke kampung..ruginya kalau anda masih belum memiliki JTX AirTracker ini..

Jom guna dan share!! anda berpeluang BUAT DUIT RAYA dengan menjadi agen..

boleh pm eida bagi yang betul2 berminat..

0164061454

No comments:

Post a Comment