August 29, 2014

Kenali BVSM dan BIOSeleza

Assalamualaikum..

Hai semua.. hari nie eida nak citer pasal 2 produk yang sangat bagus dan semakin mendapat permintaan di luar sana.
 Kebelakangan nie..ramai yang pm dan Whatsapp eida bertanyakan pasal dua produk hebat nie..Selimut Biovelocity dan BioSeleza...

Semua pun nak tahu apa kebaikkan dan apa perbezaan kedua dua produk ini..

Sejak eida buat bisnes..memang eida praktikkan untuk guna dahulu sesuatu produk sebelum disarankan kepada orang lain..

So meh ida kongsi ngan semua apa itu Selimut BioVelocity atau (BVSM)..dan Bio Seleza nie k..

BVSM..

 
 Siapakah yang sesuai untuk menggunakan produk ini??..sebenarnya semua benda hidup dalam dunia ini perlukan BVSM dan boleh gunakan BVSM.. tetapi andai anda ada masalah-masalah dibawah ini..anda lebih lagi memerlukan BVSM..

 Photo: Who can use Bio Velocity Sleep Mate?
Well, everybody can especially for the following:
 
Jom eida kongsikan beberapa testimoni hebat..selepas penggunaan BVSM

Photo

2. En. Nong, 68 tahun dari Muar. Pak cik nie ada masalah buah pinggang, dialisis, kencing manis, darah tinggi, sakit kepala, sakit kepala & masalah sendi. Sekarang nie beliau langsung tidak boleh berpisah dgn BV Sleep Mate sehinggakan travel pun bawa sama dlm kereta. Keberkesanan begitu terasa apabila sakit2 yg dialami berkurangan. Beliau begitu teruja kerana hanya tidur jer semua sakit dah hilang. Tak susah pun. Cuma perlu baring & tidur sahaja. Sekrg nie beliau cakap.., 'tidur terasa kekurangan tanpa BV Sleep Mate'.


testimoni bvsm


3. Makcik ini dah 6 tahun terlantar akibat stroke. Masa hantar BVSM dia tak mau pada mulanya sebab dah terlalu lama terlantar dan dah cuba bermacam ikhtiar.

Anaknya tetap suruh tinggalkan dan bagi maknya. Disebabkan keadaannya kami bagi jaminan untuk pulangan semula.
Alhamdulillah.. Selepas 3 hari dapat feedback yang sangat2 positif.

"Kaki ibunya yang dah lama kejang dan tak holeh lurus dah mula boleh sikit2 gerakkan dan urat2 dah mula lembut"
Maknya setuju untuk terus guna sebab dah mula rasa selesa.

Alhamdulillah! Tak sia2 usaha anaknya untuk bagi yang terbaik pada ibunya. Terima kasih BVSM.

Photo: Testimoni terbaru BVSM. Makcik ini dah 6 tahun terlantar akibat stroke. Masa hantar BVSM dia tak mau pada mulanya sebab dah terlalu lama terlantar dan dah cuba bermacam ikhtiar.

Anaknya tetap suruh tinggalkan dan bagi maknya. Disebabkan keadaannya kami bagi jaminan untuk pulangan semula.

Alhamdulillah.. Selepas 3 hari dapat feedback yang sangat2 positif.

"Kaki ibunya yang dah lama kejang dan tak holeh lurus dah mula boleh sikit2 gerakkan dan urat2 dah mula lembut"

Maknya setuju untuk terus guna sebab dah mula rasa selesa.

Alhamdulillah! Tak sia2 usaha anaknya untuk bagi yang terbaik pada ibunya. Terima kasih BVSM.

***********************************************

BIOSeleza

BIOSeleza nie adalah tuala wanita dengan teknologi Biovelocity berkuasa tinggi.. kiranya Tuala Wanita nie mempunyai fungsi lebih kurang sama dengan Selimut BVSM yang eida ceritakan di atas tadi..

 

apa bezanya BIOSeleza nie dengan tuala wanita biasa yang ada di pasaran?

Tuala wanita jenama biasa yang ada dipasaran diperbuat daripada recycle paper..dan melalui beberapa proses yang amat menakutkan iaitu proses pemutihan (bleaching) yang menggunakan beberapa bahan kimia.

Apa yang pasti..hasil penggunaan bahan kimia tadi mengakibatkan kesan sampingan yang dikenali sebagai dioksin..tahukah anda betapa bahayanya dioksin kepada kita? 

 

 

...dengan mata kasar memang kita nampak putih bersih..tetapi hakikatnya seperti kita menggunakan surat khabar lama yang penuh bahan kimia..
mahukah anda melapik miss V anda yang satu dengan recycle paper ini??
Dan tahukah anda..
dengan penggunaan tuala wanita yang tidak selamat mendedahkan kita sebanyak 83% kepada pelbagai jangkitan di kawasan kemaluan..dan 62% adalah disebabkan oleh penggunaan tuala wanita yang tidak selamat dan tidak menepati piawaian.

Mari eida kongsi contoh perbandingan antara Tuala wanita biasa vs BIOSeleza..Setelah anda mengetahui tentang sedikit ilmu ini..adakah anda hanya sekadar membaca dan tahu sahaja?.. apatah tindakkan anda?..
eida sekadar berkongsi..bukan kerana eida menjual produk ini semata-mata..tetapi eida sendiri pengguna dan rasa ini menjadi tanggungjawab eida  untuk kongsi dengan semua pengguna di luar sana..iaitu wanita-wanita hebat dan wanita-wanita yang paling dikasihi dalam keluarga masing-masing..marilah kita berubah kearah yang lebih baik..andai dengan perubahan kecil ini dapat menyelamatkan nyawa kita dan kesihatan kita di masa hadapan..mengapa kita perlu berfikir panjang..

atau adakah kita dalam terpaksa rela menggunakan bahan recycle kepada miss V nan SATU...

Andai ada yang berminat dengan produk ini..anda boleh hubungi eida untuk Demo di kawasan anda..atau berminat untuk menjadi agen?..anda di alu-alukan.. :)

Eida
0164061454

No comments:

Post a Comment