April 29, 2016

BUSINESS : MINERAL COFFEE

Sebab semalam trending sangat kan pasal #mineralcoffee yang berjaya tembus pasaran antarabangsa iaitu Indonesia, so jadi ramai pula yang pm eida tanya cara nak mulakan bisnes dengan kopi hebat ni.

So, dari ida PM sorang-sorang dengan nak whatsapp bagai, lebih baik ida share kat sini kan. so that semua boleh je refer kat blog ida ni ok?.

Biasanya kita dengar kopi mestilah dengan gula kan?.. tapi mineral coffee ni special sebab diadun dengan Garam. Tapi bukan garam biasa-biasa tapi menggunakan garam buluh organik dari Korea, so memang ada beza sangat dari segi rasa dan testurnya..

Sebab tu rasa kopi nie lebih memukau berbanding kopi biasa. Siapa yang belum cuba patut cuba.. sebab rasa kopi mineral nie sangat luar biasa!.. dengan lemak-lemak masin nya tu.. then rasa biji kopi robusta yang terbaikk..memang sangat ummmph!

So sebab tu lah Mineral Coffee nie sentiasa mendapat tempat di hati penggemar kopi. Macam diri ida sendiri..dari langsung x boleh bau kopi jadi suka pula minum kopi.. tapi hanya #mineralcoffee je la.. :)

So bagai mana nak mula jadi saudagar kopi? hanya bermula dengan 30 kotak sebagai permulaan.. target jualan hanyalah 10 kotak sehari. Anda akan dapat keuntungan runcit sebanyak RM1200 sebulan. itu belum termasuk dengan Bonus prestasi bermula 3% sehingga 41%.
Bonus akan masuk setiap 10 hingga 12 haribulan setiap bulan.

Untung sangat kan.. bagi yang bekerja dah ada dua income.. kalau yang part time atau suri rumah tangga.. dapat RM1200 ke RM2000 sebulan..rasa-rasa berbaloi tak?

 Untuk lebih details..anda boleh pm/wa eida di 0164061454 ya. Nanti ida jelaskan lebih banyak peluang dan kelebihan minum dan jadi saudagar MIneral Coffee nie ya.

So nak dapat income 4 angka sebulan  sambil santai-santai.. disinilah tempatnya. Kami akan berusaha membantu anda bersama-sama.


Eida Idris
0164061454

No comments:

Post a Comment