September 26, 2016

BUSINESS : BISNES ONLINE

Assalamualaikum..

Sorry ols sbb dah lama tak menyempat nak update blog nie. Walaupun tak tahu ada ke yang membukanya..hihi..nak jugak mohon ampun dan maaf sebab blog dah macam chipsmore!

Hari ni eida nak kongsi ngan semua pasal bisnes online. Sebab eida tahu dengan zaman yang serba mencabar kewangan kita sekarang memang susah kalau tak ada income tambahan betul tak?. Ramai antara kita yang tercari-cari apakah bisnes yang paling sesuai untuk kita buat tambah-tambah lagi time kita memang rasa sangat sempit.

Dulu eida juga sama.. setiap kali hujung bulan, gaji sekadar lalu sahaja di akaun bank.. sudahnya habis di bayar hutang. Yang tinggal dalam tangan macam tidak cukup je untuk guna sehingga gaji pula. Perasaan masa tu memang sangat down. Sedih dan asyik terfikir kenapalah hidup aku susah sangat.. :(

Saat loan pun dah tak boleh buat lagi waktu tu.. eida terjumpa dengan bisnes yang eida buat sekarang. Tahu pasal bisnes ni pun melalui adik ipar. itupun setelah berapa lama eida tercari-cari bisnes yang terbaik untuk bermula. Sudahlah masa tu eida langsung tidak pandai menggunakan gadjet selain komputer di pejabat.

Mengambil masa kira-kira lebih kurang seminggu eida akhirnya decide untuk bermula dulu.. sebabnya eida rasa ada banyak kelebihan dengan bisnes nie.. memang ada sesuatu.

Pertamanya Syarikat sangat kukuh kerana sudah bertapak di Malaysia kira-kira 20 tahun lebih.. malah tersenarai pula di Bursa Saham Kuala Lumpur. Semasa eida membuat sedikit research..eida dapati bisnes ini pernah mendapat pengiktirafan daripada KPDNKK kerana menjadi salah satu syarikat menjalankan perniaga beretika, Malah syarikat juga pernah 4 tahun berturut-turut tersenarai sebagai syarikat yang paling kukuh di majalah FORBES ASIA. Produk yang dikeluarkan juga sangat berkualiti malah berbaloi setanding harganya.

Yang kedua, syarikat menawarkan bonus paling tinggi setakat ini sehingga 69%. Kami juga akan diberikan percutian percuma dua kali setahun bagi ahli yang mencapai jumlah mata yang ditetapkan, malah usahawan juga ditawarkan insentif tabung kereta sekiranya berjaya mendapatkan kelayakkan.

Paling Utama Kami bernaung di bawah satu kumpulan yang sangat hebat iaitu THE DIAMOND CIRCLE. Kami berbisnes melalui kumpulan dan membantu sesama usahawan untuk mencapai target masing-masing.

Syukur Alhamdulillah.. sejak hari pertama dalam bisnes sehingga kini, setiap bulan eida ada income tambahan.. turun naik dalam bisnes adalah adat..tapi bila usaha ada..bonus tak pernah tiada. Setanding usaha eida rasa puas dengan pendapatan sampingan sekarang malah sangat membantu dalam menaiktaraf hidup. memang banyak beza hidup dulu dan kini.

Sesungguhnya yang pernah dalam situasi yang sama mcm eida buatlah keputusan sekarang. Cari syarikat yang betul-betul dapat bantu kita. Jangan sesekali sertai mana-mana skim yang menjanjikan pulangan lumayan tanpa ada usaha yang perlu dilakukan. Cari bisnes sebenar yang ada jual beli barang, dan telus sistemnya.

Moga perkongsian eida kali ini dapat membantu kita sama-sama memperbaiki taraf hidup kepada yang lebih baik kelak. Jika ingin sertai eida anda dialu-alukan. hanya perlu mendail no eida 0164061454 atau whatsapp. InsyaAllah eida kongsikan bisnes cara kami di TheDiamond Circle.


No comments:

Post a Comment