September 28, 2016

TESTIMONI : SERBUK PENCUCI BAJU EZICLEANKebelakangan ni macam viral pula serbuk sabun pencuci baju keluaran Haio iaitu Eziclean. Tetiba wall fb dan whatsapp ida dihujani dengan pertanyaan tentang keberkesanan produk nie.

Secara jujurnya eida belum pernah guna lagi pada waktu itu. Bila terlalu ramai yang asyik bertanya terus eida nekad untuk guna sendiri dahulu. Syukur Alhamdulillah, sungguh tak sangka produk pencuci baju Eziclean ini memang super duper power!.. hanya perlu rendam semalaman dan baju putih bertambah putih. 

Malah kasut sekolah anak lebih senang diberus!..tidak perlu menyental dengan kuat tapi kotoran keluar atau luruh dengan sendiri!..ajaibkah ini?..Memang sangat menabjubkan..malah berbaloi sebab murah :)

Bila diri sendiri dah guna barulah yakin nak menjual,  dan hasilnya sangat memberasangkan bila pelanggan juga rasa serbuk pencuci eziclean ini berkesan!

Jom eida kongsikan beberapa testimoni dari pelanggan yang berpuas hati dengan Eziclean :Apa yang best pasal serbuk pencuci pakaian eziclean ni adalah ianya dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan mesra alam. Paling penting ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti endapan semula dan serbuk pencuci ini juga mengandungi natrium tripolifostat, 3 jenis enzim, pencerah optik, kurang buih dan pekat.

So far Eida sendiri sangat berpuas hati dan sudah tentu eida sendiri syorkan  kepada semua ibu-ibu diluar sana untuk mencuba!. 

Dengan harga RM20 jika anda ahli dan RM23 jika bukan ahli. 

Jika anda daftar ahli dengan eida, InsyaAllah eida akan tunjukkan cara untuk anda dapat untung runcit bersama bonus setiap bulan.

Eida sendiri sudah hampir 4 tahun bersama bisnes ini malah setiap bulan punyai pendapatan tambahan sehingga empat angka sebulan! jika eida boleh anda juga mesti boleh!

BERBELANJALAH SECARA BIJAK. JADIKAN BARANG KEGUNAAN HARIAN KITA KEPADA SUMBER PENDAPATAN KITA :)

Berminat dengan peluang ini?. Hubungi Eida 0164061454.


No comments:

Post a Comment